"All is unknown till it isn't!"

Hos Juicyhalftone er vi en familie der alle brænder for musik på hver vores måde. Vi er en familie sammensat af de mest dedikerede fuldblodsmusikere, lydteknikere, producerer og managers. Vi er samlet under ét tag, i én stor lydbølge af en familie. Vi er ’The Juicyhalftone Family’.

Habtom (Habbe) Amanuel – Manager/Owner

I 1999 var Habbe med til at udgive det anmelderroste album ”Zakis Musik Mozaik” med rapperen Zaki. Efterfølgende var han på tour i hele Danmark og spillede 40 forskellige jobs inkl. Roskilde Festival. I 2005 stiftede Habbe sit eget pladeselskab Juicyhalftone Records. Habbe har arbejdet og samarbejdet med en masse kreative musikere, kunstnere, producere og bookere. Ligeledes har han udgivet flere plader, musikvideoer og afholdt adskillige events gennem de sidste 20 år.

Richard (Rocky) Plougmann – Sound Engineer/Producer

Har samarbejdet og indspillet plader med så forskellige kunstnere som Eran DD, CV Jørgensen, Thomas Helmig, Zaki, Rugsted & Kreutzfeldt, Delta Blues Band, Al Agami, Horrorpops, Nekromantix, Frank Leppard, Century Band og Daniel Shitritt (Soul Daniel). Richard sørger for at man får den rigtige lyd, indspilning, mixning og det gør han godt med sin 30 års erfaring. Richard laver live lyd med sit eget udstyr (PA anlægning). Richard følger med udviklingen i forhold til teknologien. 

Søren (Pharfar) Schou – Musician/Producer

Som producer og sanger er Pharfar nok mest kendt fra dancehall trioen Brikstok Røgsystem og som den ene halvdel af dub-ekvilibristerne Djosos Krost; og den ene halvdel af bandet og producerduoen Donkey Sound. Siden 2008 har Donkey Sound produceret for Wafande, Little Kaka, Shaka Loveless, Natasha mf. Derudover har Pharfar produceret for adskillige danske og udenlandske artister, bl.a. Natasja, Djosos Krost, Jah Bobby, Cornstick, Sizzla, Jah Mason, Half Pint, Johnny Clarke, Horace Andy, Sugar Minott, Max Romeo, King Kong, Junior Murvin mf. Pharfar er fast medlem af Rubadub Sundays på spillestedet Stengade 30 i Kbh. Pharfar var medlem af hiphop-gruppen Double Mouth, der bestod af Pharfar, Mis Marie og DJ Noize. Han var også medlem af bandet Superboi. I 2013 blev Bikstok Røgsystem gendannet, og to år senere udkom gruppens andet album Uranium.

Det udstyr vi operer med er af top-kvalitet

Vi udbyder både indspilning af musik fra vores studie i Købehavn, men samtidigt også fra vores mobilt lydstudie der gør det muligt for os at komme ud til dig

Ud fra dine ønsker sammensætter vi det event, vi mener passer bedst til dine tanker

Teamet der sammensætter jeres event er professionelt, men særdeles også meget festligt